Direct naar de inhoud.

Energieneutraal werken

Energieneutraal werken

Op naar een duurzame toekomst

Duurzame energie is de toekomst! Steeds meer particulieren en bedrijven wekken stroom op met zonnepanelen, rijden elektrisch of verwarmen hun water met behulp van een zonneboiler of warmtepomp. Door te kiezen voor duurzame energie draag je niet alleen bij aan een beter milieu, maar bespaar je ook op de energiekosten. Een win-winsituatie. Kloeze installatietechniek is gespecialiseerd in duurzame energie. Of het nu gaat om bestaande woningen of bedrijfspanden of nieuwbouw: graag gaan we samen met jou op zoek naar een duurzame oplossing.

Zonnepanelen

Energie opwekken uit de zon

Met zonnepanelen bespaar je veel geld op je energielasten en lever je een bijdrage aan een beter milieu. Heb je interesse in zonnepanelen, maar weet je nog niet precies hoeveel en wat voor soort panelen je wilt en kunt plaatsen op je bedrijfspand(en)?  Afhankelijk van je wensen en eisen kun je zelf een keuze maken uit de verschillende soorten zonnepanelen. Onze specialisten geven je graag advies!

Warmtepompen

Duurzaam verwarmen met een warmtepomp

Warmtepompen maken het mogelijk om je bedrijfspand op duurzame wijze te verwarmen. Een warmtepomp gebruikt warmte uit de buitenlucht, de grond of het grondwater en verplaatst deze naar je bedrijfspand. Zo kun je rekenen op een prettige binnentemperatuur. Onze experts komen graag bij je langs om te kijken of het in jouw situatie loont om een warmtepomp aan te schaffen.

Ventilatie en koeling

Klimaatinstallatie op maat

Kloeze installatietechniek werkt voor uiteenlopende opdrachtgevers aan nieuwbouw- en renovatieprojecten. In het hele proces denken we met je mee en ontwerpen en realiseren we de klimaatinstallatie op maat. Diverse disciplines zoals koeling, ventilatie en  onderhoud voeren we uit in eigen beheer. Daardoor kunnen we snel schakelen.

Energiebesparingsplan

Energie besparende maatregelen

Energie besparende maatregelen; hoe pak je dit aan? En met welke maatregel kun je het beste beginnen? Kloeze voorziet je graag van advies op maat. Onze energieadviseur komt graag bij je langs voor een zakelijk advies.

Subsidie

Een Investeringssubsidie Duurzame Energie (ISDE)

Je kunt in aanmerking komen voor een Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) als je investeert in duurzaam; bijvoorbeeld middels het aanschaffen van een warmtepomp of zonneboiler. De hoogte van deze subsidie is afhankelijk van het systeem dat je aanschaft. In 2019 kun je subsidie aanvragen tot en met 31 december 2019. Kloeze adviseert je graag over de best passende energiebesparende oplossing.

Wil je tips en adviezen? Wij staan voor je klaar om je verder te helpen.

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken voor een installatie of badkameradvies? Neem gerust contact met ons op!

Afspraak maken Offerte aanvragen

Energieneutraal wonen werken Energieneutraal wonen werken