Direct naar de inhoud.

Installatiematerialen

Installatiewinkel

Altijd deskundig, altijd dichtbij

Ben je op zoek naar installatiematerialen of kom je er niet helemaal uit hoe je bepaalde installaties moet aanleggen? Gustaaf en Rob van onze installatiewinkel staan elke dag voor je klaar om je hiermee verder te helpen. We hebben een breed assortiment en veel kennis in onze winkel om tot een mooi resultaat te komen.

Advies

Advies over de materialen van Kloeze

Advies op maat
Geen probleem gaan wij uit de weg. De vraag die je hebt lossen wij voor je op.

Ook voor ZZP’ers
Voor elke ZZP’er een passend assortiment. Is het er niet? Binnen 1 werkdag ligt het voor je klaar! Ook kun je als ZZP’er bij ons kopen op rekening, wel zo makkelijk!

Vorm en functie komen samen
Passende radiatoren nodig of de juiste cv-ketel? Geen probleem bij Kloeze. Wij voorzien je van een passend advies en een scherpe offerte!

Echte vakmensen
Kom je er zelf niet uit? Geen probleem, je kunt altijd een beroep doen op onze vakbekwame monteurs. Alles onder 1 dak bij Kloeze!

Elektra

Een goed aangesloten elektrische installatie

Elektra is veelomvattend. Denk hierbij aan stopcontacten, lichtknoppen, groepenkasten en rookmelders. De veiligheid in en om het huis wordt mede bepaald door een goed aangesloten elektrische installatie. Kloeze heeft altijd een breed assortiment aan elektramaterialen op voorraad zodat we je hierin maximaal kunnen bedienen.

Verwarming en water

Warm water uit de kraan

Bij verwarming denk je al snel aan het verwarmen van je woning. Maar ook warm water valt hieronder. Meestal verzorgt je cv-ketel de verwarming van de woning, maar ook het warme water dat je gebruikt in huis. Dit zorgt ervoor dat je lekker warm kan douchen of warm water uit de kraan kan pakken. Ben je op zoek naar een nieuwe cv-ketel of materialen die hiermee te maken hebben? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Ventilatie

Een comfortabel binnenklimaat

Je comfortabel voelen in huis hangt voor een groot deel samen met het binnenklimaat. Dit wordt met name bepaald door de luchtvochtigheid, luchtkwaliteit, temperatuur en de hoeveelheid (dag-)licht. Bij een goed binnenklimaat zijn al deze facetten op elkaar afgestemd. Laat je bij ons adviseren over de mogelijkheden om het binnenklimaat in jouw woning te verbeteren.

Riool

Een goed werkend rioolsysteem

Verstoppingen, niemand zit er op te wachten. Een goed werkend rioolsysteem is dan ook erg belangrijk om problemen uit te sluiten. Laat je bij ons adviseren over de juiste aanleg en de keuze van de materialen je hiervoor nodig hebt

Wil je tips en adviezen? Wij staan voor je klaar om je verder te helpen.

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken voor een installatie of badkameradvies? Neem gerust contact met ons op!

Afspraak maken Offerte aanvragen

Energieneutraal wonen werken Energieneutraal wonen werken