Direct naar de inhoud.

Energieneutraal wonen

’t Hoes van Kloeze

Het democentrum voor duurzame techniek

Ben je je aan het oriënteren op het gebied van duurzame energie? Kom dan een keer langs in onze showroom. Voor al je vragen over duurzame energie is onze showroom geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur en op donderdagavond tot 21.00 uur. Je kunt vrijblijvend bij ons binnenlopen voor informatie over bijvoorbeeld zonnepanelen of een warmtepompinstallatie in je woning of bijgebouw. Wil je zeker weten dat we alle tijd voor je hebben? Plan dan een afspraak met ons in.  Heb je een specifieke vraag, vermeld dit dan in je aanvraag. De koffie staat klaar!

Energiebesparingsplan

Ben je benieuwd hoe jij kan besparen?

Wil je energie besparen maar weet je niet goed hoe? Of wil je weten met welke maatregel je het beste kunt beginnen? Vraag dan een maatwerkadvies bij ons aan. Onze energieadviseur komt graag bij je langs voor een persoonlijk advies.

Zonnepanelen

Energie opwekken met zonnepanelen

Met zonnepanelen bespaar je veel geld op je energielasten en lever je een bijdrage aan een beter milieu. Heb je interesse in zonnepanelen, maar weet je nog niet precies hoeveel en wat voor soort panelen je wilt en kunt plaatsen? Afhankelijk van je wensen en eisen kun je zelf een keuze maken uit de verschillende soorten zonnepanelen. Onze specialisten geven je graag advies!

Warmtepompen

Duurzaam verwarmen met een warmtepomp

Warmtepompen maken het mogelijk om je woning of bedrijfspand op duurzame wijze te verwarmen. Een warmtepomp gebruikt warmte uit de buitenlucht, de grond of het grondwater en verplaatst deze naar je woning. Zo kun je rekenen op een prettige binnentemperatuur.

Onze experts komen graag bij je langs om te kijken of het in jouw situatie loont om een waterpomp aan te schaffen.

Zonneboilers

Duurzaam verwarmen met een zonneboiler

Een zonneboiler biedt je de mogelijkheid om op duurzame wijze je water te verwarmen. Zo verbruik je minder gas, wat leidt tot een lagere energierekening én een beter milieu. Benieuwd naar de mogelijkheden? We staan je graag te woord.

Subsidies

Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE)

Je komt in aanmerking voor een investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) als je een warmtepomp, zonnepanelen of een zonneboiler aanschaft. De hoogte van deze subsidie is afhankelijk van het systeem dat je aanschaft. Je kunt de subsidie aanvragen tot zes maanden na het tekenen van de offerte. Kloeze adviseert je graag over de best passende energiebesparende oplossing.

Wil je tips en adviezen? Wij staan voor je klaar om je verder te helpen.

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken voor een installatie of badkameradvies? Neem gerust contact met ons op!

Afspraak maken Offerte aanvragen

Energieneutraal wonen werken Energieneutraal wonen werken